Over the Pool

Welkom bij The Pool. Al ruim 20 jaar een begrip in Leidschendam. Sinds 1 april 2013 is de zaak overgenomen door Oscar Piepenbroek en Sander van Unen en zijn we hard bezig om de zaak weer op de kaart te zetten.

In the Pool hebben we 7 pooltafels (9-foot SAM), 3 dart banen en een kast met diverse bord- en kaartspellen. Op de pooltafels hebben we nieuwe lakens (Simonis electric blue) laten leggen en ook de dart banen zijn opgeknapt.

In the pool wordt het poolen beoefend door recreanten, maar ook door competitie spelers. Er wordt bij ons competitie in verschillende klasses gespeeld. Er is nog ruimte voor pool teams, dus als het je leuk lijkt: meld je dan bij ons aan! Ook als je alleen bent en je zou competitie willen spelen dan zijn hier mogelijkheden voor. De contributie voor het pool team wordt door ons betaald en bij thuis wedstrijden krijgen onze teams een schaal bittergarnituur.

Regelmatig worden er pool toernooien gehouden. De details hieromtrent worden aangegeven op de site en middels flyers in de zaak.
Ook naast het recreatief darten wordt hier competitie gespeeld. Heb je zin om in een competitie te gooien met een aantal vrienden, meld je dan aan! De contributie voor het dart team wordt door ons betaald en bij thuis wedstrijden krijgen onze dartteams een schaal bittergarnituur.

Vanaf oktober 2013 zijn er 3 grote tv schermen aanwezig waar je live sport wedstrijden kan volgen waaronder voetbal, darts, tennis, cricket etc.

Buiten het poolen en darten om ben je natuurlijk ook altijd welkom voor een drankje, dansje en gezelligheid!